Händig kille!

Forum Övrigt SSR Händig kille!

Detta ämne innehåller 7 svar, har 8 deltagare, och uppdaterades senast av 2005-05-09 16:18.

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #12576

  noclaf
  Deltagare
  #86597

  perhaninge
  Deltagare

  Volvosnurra ??!!!

  Per/Haninge

  #86598

  mats a
  Deltagare

  Uffe Ahlbom har jag en historia om. Han deltog i den sista (ja, sista, inte senaste!) backtävlingen vi arrangerade i Järvsöbacken. Han körde en RC-V4 med en 2-l motor om jag inte minns fel. Efter första chikan gick han av och brakade utför och ned i skogen. När räddningspersonalen kom fram krängde han sig ur bilen, slet sig loss ur räddningsfolkets välmenande händer och kröp in under bilen. Där hördes strax ett vrål – av lycka. Korsinsuget hade klarat sig! Det var det viktiga. Sedan lät han plåstra om sig, men det var inte så farligt med honom.

  Med bilen bärgad i depån flockades nyfikna runt vraket. Nja, vrak och vrak, så illa var det inte; taket bak var intryckt och bakrutan urploppad. Uffe gick som en sårad björn och morrade och vevade med ram…förlåt armarna. Hur f-n skulle han nu kunna köra heat 2? Så fick han syn på mig i folkmassan. Den galna glöden i hans ögon försvann och han lyste upp.
  – En bakruta, har du en bakruta?
  Självklart hade jag en bakruta. En halvtimme senare var bakruta dittejpad. Rutan saknade visserligen defroster, men jag tror att det inte gjorde något just då.

  Tyvärr hade han i rullningen tryckt in drivknutarna i växellådan så det var färdigkört ändå.

  #86599

  robin t
  Deltagare

  Motor från Volvo och låda från Saab? Vore det inte fiffigare att göra tvärtom? Inte för att jag vet hur det skulle gå till, men ändå…

  #86600

  fredrik
  Deltagare

  Jag har ägt Folkrace bilar med både trimmad Renaultmotor & Trimmad B20 ihop parat med V4 växellådan. De har fungerat fint ihop. Särskilt den med Renault motorn! Den gick som satan

  /Fredrik

  #86601

  johan josefsson
  Deltagare

  Det verkar ju som att han åker 99:a låda…

  #86602

  kalle
  Deltagare

  Det är 99 låda med adapterplatta mot volvomotorn, har sett bygget flertalet gånger in action och i depån och det är en trevlig syn trots att det är ett relativt standardbetonat 2150-bygge.

  #86603

  ake svantesson
  Deltagare

  den som var renault motorn i är en trevlig bil Fredrik…

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng