Hitta bil med Chassienummer?

Forum Modellspecifika forum 95/96 TT Hitta bil med Chassienummer?

Detta ämne innehåller 4 svar, har 4 deltagare, och uppdaterades senast av 2007-04-24 16:54.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #15901

  bluesman
  Deltagare

  Jag undrar om någon vet om det är möjligt att söka på chassienummer och på det sättet få reda på om en viss bil finns kvar?

  Bilen jag letar efter är en bil som farsan ägde på 60-talet och är en röd 96 De Luxe årsmodell 1962 med enligt köpekvittot detta chassienummer : 165 409

  Tacksam för svar!

  #105529

  weggen
  Deltagare

  Jag gjorde en sökning åt dig via bilregistret och kunde tyvärr inte hitta ngn bil med det chassienumret, tyvärr.

  Mvh

  #105535

  bluesman
  Deltagare

  Ok, stort tack! ja risken att just den skulle ha klarat sig var väl inte så stor, men då betyder det att det i alla fall går att söka på bilar via Chassienummer?
  Och gissningvis är det då bara aktiva bilar man kan hitta, enda skulle väl vara om man via bilregistret kan se vad som skrotats bort om detta sparas någonstans?

  Mvh

  #105538

  emul
  Moderator

  Riksarkiven, då ffa Landsarkiven, är bra på att leta i de enorma register de har. Beroende på vad man letar, och vad för data man utgår från så kostar det en slant, men det kan det ju vara värt.
  En adress finns här, så får du välja vilket arkiv du ska sikta på.
  http://www.ra.se/la.html

  Som parentes – jag mailade LA i Lund, och frågade efter min morfars gamla Ford Tudor Special -38 som ryktades att den fanns vid liv. Har gamla kort på alla morfars lastbilar och bilar! Alltså har jag också regnumret. Fick inget mailsvar, men 2-3 veckor senare fick jag ett brev i lådan med kopior på registeruppgifterna. GRATIS! En :applause: till arkivfolket 🙂

  #105628

  saab-gamen
  Deltagare

  Hur söker man på chassinumret när man går på bilregistret då? För om man går in på VV:s hemsida så kan man väl bara söka på Reg.nr?

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng