hur 17

Detta ämne innehåller 3 svar, har 4 deltagare, och uppdaterades senast av 2005-01-03 19:29.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #11264

  davido
  Deltagare

  Ja hur 17 får man loss instrumentpanelen, behöver fixa med instrumentbelysningen och når inte :confused:

  96, 75:a V4

  #78953

  martin h
  Deltagare

  Det sitter skruvar i gavlarna och en stödkonsol i mitten(åtminstånne på min 67:a med backspegel på panelen). Osäker om det var något mer, men det märker du nog när du börjar skruva.

  Lycka till!

  #78954

  lelle f
  Deltagare

  Du behöver inte ta bort instrumentbrädan för det , mätarna sitter med en bygel som man tar loss med två runda muttrar (eller vad man nu ska kalla dom). Alternativt kör upp handen underifrån så kan man känna sig fram så kommer man åt lamporna som sitter med snabbkoppling . Vrid lite så lossnar dom .

  #78955

  saab-jonte
  Deltagare

  stämmer här ovan det som Lelle F, skrev, det enda som är belyst är mätarhusen, sitter 2 stycken belysningslampor i varje hus, och dessa hus sitter från insidan med en bygel + 2 stycken runda ”räfflade” muttrar som du skruvar upp med fingrarna, tryck bara ut mätarhusen sedan mot ratten, dock kan du ej testa om lamporna fungerar löst unan måste ansluta jordkabeln till mätarhusen igen för dom ska lysa och lamporna måste då sitta i mätarhusets plåt! markera även vilka lampor som går vart med en liten frystejp+text p.g.a. att alla lamporna har samma färg på kablarna, vilket kan ställa till bekymmer när du monterat hastihetsmätaren och märker att bromskrets-varnings lampan blinkar när du ska svänga!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng