Hur komma åt innehåll på egen hemsida?

Forum Övrigt Off Topic Hur komma åt innehåll på egen hemsida?

 • Detta ämne har 5 svar, 4 deltagare, och uppdaterades senast 2008-03-25 08:50 av .
Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #17664
  mats jonsson
  Deltagare

  Jag har en del material på en hemsida som inte är redigerad på 8-10år. Hur kan jag få hem detta material? Måste jag ha ett FTP-program eller kan jag använda Microsoft Front Page? Sidan var gjord med Front Page -97 en gång tiden. Hur gör folk när de administrerar sina hemsidor??

  #119728
  Tomas Rosendahl
  Deltagare

  Det finns en importfunktion i Front Page där du kan importera hela hemsidan. Då får du tillbaka hela strukturen. Om du inte har programmet själv så kan jag fixa det om du vill.

  #119729
  mats jonsson
  Deltagare

  Hej
  Ja detvar ju bussigt. Jag tror Front Page 2000 är det senaste jag har. Om det inte ligger något på installationsskivan till WinXP. Men var hittar jag importfunktionen? Och ligger det någon senare version av Front Page på WinXp-skivan eller finns den annars på Office-skivan? Jag kör WinXP 2002.

  #119735
  phermansson
  Deltagare

  Vanligtvis använder man FTP eller liknande för att administrera sidor. Vill man ha ned en sida där man inte har uppgifterna till FTP’n kan man använda httrack (http://www.httrack.com/). Annars kan du PMa så kan jag hjälpa dig.

  #119740
  Martin Sigge
  Deltagare

  Det här är ett ftp-program som man fick gratis för privat bruk förr i tiden. Lättanvänt och bra. Det har vissa begränsningar, t.ex. kan man inte radera mappar utan att tömma dem först. Jag tror att detta var medvetet gjort för att man skulle frestas att köpa proffsversionen, men det går att leva med tycker jag.

  http://martinsigge.se/index-filer/ws_ftple.exe

  Cheers
  Sigge

  #119742
  mats jonsson
  Deltagare

  Jag tackar för FTP-programmmet. Det där känner jag igen. Har jobbat med det men det är så länge sedan att jag har glömt bort hur det fungerar. Det stämmer det där med filmapparna. Hoppas att någon återkommer med kunskaper om Front page i ärendet.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng