Kylare till SAAB 93B

Forum Modellspecifika forum 92/93 Kylare till SAAB 93B

Detta ämne innehåller 2 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av 2009-11-07 12:25.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #21043

  rune hedqvist
  Deltagare

  Någon som har ett bra tips om hur jag provtrycker en kylare till en kortnos. Kylaren är inte monterad i bilen. Tänker montera en större kylare i min 93a som går lite för varm. Bilen har chassinummer på 53000, på bilar från Ch. nr. ca 63000 är en annan (större) kylare monterad. Har någon ett foto på motorrummets vänstra sida sett framifrån på en bil med den större kylaren

  #147517

  john asplund
  Deltagare

  Ett enkelt sätt är att klippa av en cykelslang, fäst de lösa ändarna mot slanganslutningarna på kylaren och pumpa med en gammal hederlig pump. Om man har en stor balja att sänka ner den i är det ju att föredra men annars duger det att spruta på duktigt med såpvatten med en blomspruta.

  #147677

  matt john
  Deltagare

  Radiatorer är värmeväxlare används för att överföra värmeenergi från ett medium till ett annat för att kyla och värme. Majoriteten av radiatorer är konstruerade för att fungera i bilar, byggnader och elektronik. Radiatorn är alltid en källa till värme till sin omgivning, men det kan vara antingen det gäller uppvärmning denna miljö, eller för att kyla vätska eller kylmedel som levererats till bolaget, som för motorns kylning.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng