Led-lampor

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Led-lampor

 • Detta ämne har 3 svar, 3 deltagare, och uppdaterades senast 2015-12-21 11:24 av .
Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #383168

  Har tänkt montera extraljus med Led-lampor men har hört att dom kan störa radion i bilen? Är det så, och vad göra åt det i så fall? Någon som vet?

  #383193
  Georg Bivall
  Deltagare

  Jag har inte ens radio i min v4.. 🙁

  Har du hittat några snygga med Led-lampor?

  #383238

  Inte hört om detta men kan absolut tänka mig att framför allt billigare extraljus med LED kan ge störningar. Vita lysdioder jobbar med 4-6 volt och konstant ström. För att fungera hållbart och effektivt pulsas matningsspänningen, ofta med 10-100 kHz, via en liten spole som jämnar ut strömmen. Detta kan fungera som en liten radiosändare i varje extraljus om inte tillverkaren kostat på skydd mot detta.

  #383258

  Då skall man nog passa sig för billiga Biltema, Jula, och liknande. Men då kan man ju fråga sig, hur vet man att dom inte stör. Jag har nämligen hört från några som köpt Biltemalampor och dom stör kraftigt!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng