"Överfallen" av fotograferande cyklist

Forum Modellspecifika forum 95/96 TT "Överfallen" av fotograferande cyklist

Detta ämne innehåller 2 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av 2010-05-08 09:50.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #22158

  greven
  Deltagare

  Efter god omvårdnad och ett kanonjobb med min växellåda, koppling m.m hos Solna Saab-Service blev det premiärtur från och till jobbet häromdagen. På en uteservering i Gamla stan sitter en fotograferande cyklist som får syn på mig när jag kommer körande på Munkbroleden med kikarsiktet inställt mot Kungsholmen. Detta blev jag varse när jag stannade till på Preemmacken på Norr Mälarstrand. När jag kommer ut från kassan så ligger en kille bakom bilen och fotograferar avgasröret på bilen. Flåsande berättar han att han snabbt lämnat sin öl, hoppat upp på cykeln och hängt efter mig för att kunna fota bilen. Han berättade också att han ville lägga upp bilderna på en sida om modelljärnvägar där det fanns en ”Saabtråd”. Så nu gör min bil sällskap med Märklin och co. Jag har ju tidigare varit övertygad om att detta forum var Sveriges främsta knäppgökscentrum – tänk så fel man kan ha. Får väl för ordningens skull lägga upp en bild från den entusiastiske fotografen.

  #157773

  turbocab
  Deltagare

  Hm, njae det är nog inte så att det nördigaste av det nördiga är Saabklubben… Modelljärnvägare har en tendens att ta det hela ett steg längre och fullständigt leva ut sina passion för tåg, på gott och ont såklart. Men kul är det ju när folk tycker om ens bil, eller hur?

  (för ordningens skull: Jag har en sjukt stor samling av tåg hemma, och ägnade ca 20 år av mitt liv till passionerat tågnördande, och råkade då – och fortfarande – på en del intressanta mäniskor :))

  #157778

  freddedw
  Deltagare

  Fin bil måste få ihop min tt någon gång men jag fasar lite för när min bilbanefrossa spårar ur och slår till. Har en hel hög med Faller och gamla Aurora bilar och bandelar (HO)som ligger och lockar…

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng