PopUp

Forum Övrigt Off Topic PopUp

 • Detta ämne har 7 svar, 5 deltagare, och uppdaterades senast 2006-03-12 19:44 av .
Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #13934
  stefan w
  Deltagare

  När jag går in på forumsidan så dyker ett PopUp fönster upp.

  http://ilead.itrack.it/clients/extas.asp…&dat=410098

  Är det en slump? Jag stängde ner detta och läste inlägg, när jag sedan gick tillbaka till forumsidan poppade det upp igen. Jag är medveten om att jag kan ha ”skräp” i datorerna som plockar hem dessa fönster. Jag bara nämner det utifall att nåt inte är som det skall med sidan.

  #93053
  Molte
  Deltagare

  Jag har samma problem som dig. För ett par månader sedan fick hag sådana och sen var det ett uppehåll men nu har det börjat komma igen.
  Om du har ”skräp” i datorn så rekomenderar jag: Ad-Aware SE Personal som man kan ladda ner på http://www.download.com Det tar inte bort allt men det är bättre än inget alls. Det är inget virusprogram utan det rensar bort spioner.

  MVH Magnus

  - 9-3 Aero 2,8T XWD TX Edition, Hirsch Performance -10
  - 9000 CC 2,3 Turbo 16 Sport -91 när det är sommar
  - 96 GL V4 Super -79 när vägen svänger
  - 90 T16 -87 när jag ska överraska

  #93054
  Martin
  Deltagare
  #93055
  stefan w
  Deltagare

  Jaha. Det verkar som detta är ett återkommande fenomen. AdAware har jag och det använder jag flitigt samt att mitt virusprogram likviderar en del spioner, och det blir ju faktiskt bättre efteråt men samtidigt så ligger det väl i PopUpfönsterfabrikernas intresse att vi skall misslyckas med att hålla deras ”produkter” borta oavsett ev skydd o spärrar. Reklamen känns lindrigt sagt missriktad eftersom man mest bara blir irriterad på det som ”dyker upp” och jag vägrar ta till mig reklam som jag retar mig på och väljer därför andra produkter .
  Min PopUpfömsterblockerare blockerar även reservdelssidorna så den brukar jag stänga av när jag skall in där och det kan jag leva med. Jag läste nåt om nån eldräv som åt popuphöns. Vad är det

  #93056
  Martin
  Deltagare

  Eldräv? Låter som Firefox Rekommenderas varmt.
  Se längst ned på denna sida.

  #93057
  stefan w
  Deltagare

  Jag kollar, tack för tipset!

  #93058
  Martin Sigge
  Deltagare

  Jag kör med FireFox sedan länge, men inte har jag lyckats stoppa pop-upreklamen på Anslagstavlan för det. Dock tycker jag att reklamen kommer något mera sällan nu: kanske varannan gång jag går in. Tidigare var det varje gång. Men det beror nog på den som skickar skräpet, snarare än på FF.

  Någon som vet om det går att ställa in FF så att man slipper reklamen?

  Martin

  #93059
  Lustgasen
  Moderator

  Det brukar ske automatiskt. Men ifall du vill stänga av det går du in på Verktyg-> Inställningar->
  Godkännda annonser-> avmarker Saabklubben,Men ifall du vill komma in på reservdelsdelen på saabklubben måste du som sagt godkänna popup från den sidan.

  Användbara program för virus och spionprogram är : Norton Anti Virus , Spybot , Pestpatrol , Ad-Aware , McAfee Viruscan..mm

  mvh Anton

  Saab 900 TurboS Cabriolet -91

  Sekreterare i Svenska Saabklubben

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng