Rally Trophy

Forum Övrigt SSR Rally Trophy

 • Detta ämne har 8 svar, 6 deltagare, och uppdaterades senast 2010-01-21 16:37 av .
Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #21431
  krister k
  Deltagare

  Installerade Rally Trophy på datorn idag, var några år sedan sist.
  Har ni inte detta spel, köp det! Jättekul!

  #151010
  siksten saabson
  Deltagare

  Det är hur bra som helst! Jag skall ta fram mitt igen- NU! Naturligtvis är det den bruna V4:an som gäller……

  För övrigt kan man konstatera att Volvo Amazon är en drög att köra, precis som orignalet!

  Gasa på!
  Siksten Saabson

  #151011
  Lustgasen
  Moderator

  Hehehe, då har de ju lyckats med spelet iaf 😉

  körde detta för 3-4 år sen, det var kul men ganska svårt har jag för mig 🙂

  Saab 99 Van -77

  Sekreterare och redaktör i Svenska Saabklubben

  #151014
  chakka
  Deltagare

  Åååhhh, RT var längesedan jag spelade! Jag sprang och köpte det samma dag som det kom ut i Sverige, men nu är det något år sedan jag senast installerade det.

  Någonstans i gömmorna på hårddisken bör det dessutom finnas kvar några egenhändigt gjorda modifieringar till Saabarna. Till att börja med gjorde jag ett ”Toreadorrött” (eller åtminstone något liknande) skin som ersatte den tråkiga bruna Saaben. Sen gjorde jag om växellådsspecarna efter den tabell med utväxlingar som finns här. Slutligen försökte jag mig på att ändra motorspecarna till något mer rallymässigt, men där fick jag gissa ganska mycket och resultatet blev inte speciellt bra. Fuling har ju vänligt nog lagt upp några bromsprov i en annan tråd, kanske kan de hjälpa mig få till en bättre digital motor.

  Måste installera Rally Trophy igen och leta rätt på min gamla ratt! Blev riktigt sugen, inte minst eftersom ingen av de verkliga Saabarna i garaget är körbar för ögonblicket.

  För den som tycker att RT känns för komplicerat och seriöst för lite vanligt slöspelande, kan jag rekommendera FlatOut från samma skapare. Det använder samma fina fysikmotor som RT, men liknar mer nån slags avslappnad kombination av folkrace och demolition derby. Tyvärr inga Saabar i det spelet däremot.

  Edit:
  För den som vill testa, går det fortfarande att ladda hem en demo från http://www.jowood.com. Där finns också en (starkt rekommenderad!) patch till spelet, samt lite länkar till ställen där det eventuellt kan finnas möjlighet att få tag på en fullversion av spelet.

  #151020
  Martin
  Deltagare

  På INTSAAB 2006 hade vi RT installerat på några burkar. Mest för de yngsta, men naturligtvis lockade det en och annan i körkortsåldern. Meningen var att datorn med spelet skulle installeras i en avkapad V4 med förarplats och allt. Men det sprack på att sammangiftningen av spelratten och rattkolumnen inte ville sig riktigt.
  Några grejer finns nog kvar för den som är hugad att ta över.

  Förutom själva RT-spelet är alla möjligheter till mod av bilarna fantastiskt. Det finns några schyssta trubbnosar, men en dröm är att ratta en 99 rallyturbo i RT!

  #151037
  krister k
  Deltagare

  Man får ju inte ladda hem spel på olagligt vis, men OM NI MOT FÖRMODAN har gjort det så hittar ni uppdatering 1.01 och en nocd-patch till den versionen här! Finns lite annat roligt där också till spelet.

  #151038
  krister k
  Deltagare
  Martin wrote:
  Det finns några schyssta trubbnosar, men en dröm är att ratta en 99 rallyturbo i RT!

  Vore inte dumt, likaså en 99 EMS 16v… :racesmile:

  #151678
  krister k
  Deltagare

  Jag och pojken har kört lite…

  :racesmile:

  #151681
  saab95racing
  Deltagare

  för dom som är lite busiga finns detta på tpb!

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng