Retrosaab (igen)

Forum Övrigt Allmänt Retrosaab (igen)

Detta ämne innehåller 3 svar, har 4 deltagare, och uppdaterades senast av 2010-06-11 14:48.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #22336

  saabcustom
  Deltagare

  Det kanske iallafall blir en retro92

  #159166

  lsoderlund
  Deltagare

  Personligen tror jag att retrovågen är över. Det jag saknar i Saabs modellprogram som det ser ut idag och troligen om 2 år är en små bil under golfklassen. Gärna en halvkombi a´la og900.

  http://saab99tt.blogspot.se/

  Saab 99, Saab 900 och förhoppningsvis snart en TT

  #159168

  William
  Deltagare

  En småbil baserad på Mini tror jag kan bli en jäkla bra bil, framförallt en bil jag själv skulle kunna tänka mig köpa som ny. Retro är jag däremot tveksam till. En bra Saabig modern ”hatchback” som kan konkurrera med Golf GTI vill jag ha 🙂

  #159169

  henning
  Deltagare

  Først og fremst er vel ikke nye Mini veldig liten… har faktisk lengre hjulavstand enn en Land rover. Men veldig positiv til samarbeid med en større bil produsent.

  Men alt dette retro greiene tror heller ikke jeg er noe sikkert valg for fremtiden. Den nye bobla var en fiasko i salgstall, men VW har råd til en tabbe eller 2, Spyker/Saab har ikke det.

  Nei, har sagt det før, en 9-1, 4 seter, bensingjerrig små motorer, eller diesel. Syntes fortsatt de kunne bygge ny modell på nye 9-5. Denne er bare kappet noen meter:)

  Henning.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng