Rudskogen 14-16 juli

Forum Övrigt SSR Rudskogen 14-16 juli

Detta ämne innehåller 16 svar, har 4 deltagare, och uppdaterades senast av 2006-08-13 18:48.

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 17 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #14422

  Dicst
  Deltagare

  Jag har anmält mig till norska Gatebil.no’s evenemang i Rudskogen den 14-16 juli. Det blir bara hormonstinna fjuniga 18 till 20-åringar med neonlysrör och dumpventiler och sedan lilla jag (dvs om jag har tur att komma med i bland de lyckliga anmälda) med mina ystra 55 hk .

  Det är alltså fri banåka för gatbilar och en massa annat kul som står på programmet. Klicka in Er på http://www.gatebil.no och sedan vidare till Rudskogen. Kolla in aktiviteterna såsom ”Babe-wash” och Miss Gatebil !

  Ska någon annan dit? Jag behöver nog en mekaniker…

  /Dick.

  #96083

  tigerhonda_0
  Deltagare

  God idè !!! Det er flott at noen bidrar til mangfold på slike arrangement. Har selv lyst til å delta når jeg har fått montert inn min nybygde 1730 V4 motor + banefjærer og dempere. Bilen er ellers gubbebeige og original….. !!!

  #96084

  Dicst
  Deltagare

  Då kanske vi ses där, om turen håller i sig. Jag vet tyvärr inte riktigt uttagningskriterierna, men jag håller högt underhållningsvärde. Det är ju ljud och rökupplevelsen….

  #96085

  tigerhonda_0
  Deltagare

  Jag tror att alla som vill får köra. Hjelm, belte och bil i gott skick er säkert ett krav. Jag påbörjar motorbyte i min V4 i morron. Möjligen er jag klar till Gatebil på Rudskogen!?!?

  #96086

  Dicst
  Deltagare

  Mja, man var ju tvungen att anmäla sig innan den 1:a juli och lär få ett brev hemskickat 8-10 dagar innan, så vi får väl se… Annars kan det ju hända att jag drar dit iallafall.

  #96087

  Dicst
  Deltagare

  Jahapp, idag kom lappen i lådan som sa att jag har en plats i depåområdet. Nu gäller det bara att komma bland de 130 första i kön till den fra banåkningen…

  Imorgon ska den nya SP1-vxllådan monteras. Det börjar bli bråttom!

  Kommer du dit, tigerhonda?

  #96088

  anonymous
  Deltagare

  Då syns vi där…..
  jag kan dessvärre inte komma med nån egen bil (då ingen gör sig där)
  Men jag får väl titulera mig som ”mekaniker” till en grön amazon/lila opel GT/mattsvart Nissan 200 o några fler…..

  #96089

  anonymous
  Deltagare

  Var höll du hus?
  Jag såg dig blott ”två sekunder”. Letade efter både dig och din bil men kunde inte finna nåt…….. Har dock lyckats finna bilder på nätet där du körde… men tyvärr kollade jag inte då.

  Hur gick det?

  #96090

  Lollo
  Deltagare

  Är det någon som har en länk.
  Vet att han hade broblem med suraq stift .

  #96091

  Dicst
  Deltagare

  Hallåja! Nu är man tillbaka vid datorn.
  Jovisst var jag där på lördagen…..med 36500 andra, så det var ju tom svårt att hitta folk man gjort upp platser och tider med. Jag fick plats längst ner på gokartbanan för bil och trailer tillsammans med nordiska VW och Audiklubben (fick och fick, jag tog mig helt enkelt).
  Det blev åka av på banan, men jag kände mig som en katt bland pittbullterriers för att säga sanningen!

  Många uppskattade ljudet från den raka sugtrean och ville snacka, förvånandsvärt många yngre faktiskt. Frågan ”Hur många hästar har…?” svarade jag nog på fler ggr än antalet hästar det var frågan om.

  Jag hade i veckan innan monterat/konverterat till en Solex PII-44 som bjuder friskt med bensin. Tyvärr hade jag som Lollo säger problem med sura stift, vilket gjorde att första repan på banan (med racestift) gick bilen bara på två cylindrar efter att vi varmkört och sedan tvingats stå still i depån i en lååång stund sedan det hänt nåt på banan. Ingen större succe alltså. Andra repan efter några timmar då jag bytt stift gick mycket bättre, men den varade bara några varv innan det var dags för driftinguppvisning. När jag sedan skulle ut på en tredje runda så tröttnade den tidigare snälle depåchefen på att min bil tog lång tid på sig att starta, så han bad mig med en vänlig gest att lämna depåområdet för den dagen.

  När bilen väl gick så funkade SP1 med stora diffen, racedäcken och de nya Audiskivbromsarna över förväntan bra på banan. Publiken hejade på mig friskt när jag blev frånåkt av de stora gossarna med guld i brallorna. Att åka igenom nedre depåområdet och gokartbanan upp till line-up fick håret att krulla sig på de som stod i närheten. Att en liten bil med en stor förgasare kan låta så rått…

  Några bilder ska jag försöka lägga in imorgon, men det måste finnas ute på nätet, för det var gott om fotografer kring mig. Kan hända att jag finns med i norska Autofils program (tror det är ungefär som Motorjournalen var hos oss). Är den någon som har en länk så säg till.

  /Dick.

  #96092

  anonymous
  Deltagare

  Jag såg dig som hastigast men han inte ifatt dig……. och trots att jag letade efter din underbara vagn så lyckades vi att ”Gå om varann”

  men jag hann dock att knäppa en liten bild som kan bli trevlig med lite beskärning…. den är dock inte klar för uppvisning……

  Jag har dock hittat denna på nätet, och du kan tro att den finns på min hårddisk nu Tror att det finns några få bilder till på dig på Hastig.se
  http://www.hastig.se/hastig/bilder/139/images/IMG_8061.JPG

  #96093

  tigerhonda_0
  Deltagare

  Min 1730 – v4 – motor er ferdiginstallerat just nu. Deltar möjligen nesta år. Utsorteringen er i gång. Gikk fruktansvärt hett på första provåkningen. Spolade gjennom kylsystemet och fikk ut mycket annat enn kylvätska. Den rycker lite på lavfart. Kan vara förgasarens bestyckning.(DGV 32/36 bestyckad hos Ronwill). Kan ocså vara min nya Pertronix – tändning. Har hört att folk har hatt liknande symptom med den !?? Nya racing – fjädrar + Bilstein – dämpare var helt klart ett lyft för vägegenskaparna.

  #96094

  Dicst
  Deltagare

  E29697: Hur går det med beskärningen? Jag är nyfiken.

  För de som vill förstå mer vaD evenemanget går ut på , kan kolla den här länken till Norsk TV

  I tur och ordning är det bilstereo, brudar och bilar. Inte mycket för en annan att hämta alltså…

  #96095

  anonymous
  Deltagare

  Dicst: Hoppla, tänk vad man kan lova mycket. Hade helt glömt bort. Kanske blev nån liten ölburk för mycket under semestern.

  Ska genast klippa till bilden o framför allt förminska den så att du kan ta del av den…

  EDIT:
  Se där… lite snappt klippte jag bort en svart bil i botten av bilden….. dålig bild från början, o inte speciellt bra nu heller. Men definitivt bättre än inget.
  Men säg. Vad tittar alla på ?

  Klickbar bild
  [image]http://www.geting.se/image.php/96a på Ruudskogen-06.jpg[/image]

  #96096

  Dicst
  Deltagare

  Va?? Nog för att jag både ser ut som och kände mig som Homer Simpson bitvis i Norge, men jag antar att det var en annan bild du skulle visa egentligen.

  Försök igen.

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 17 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng