Saabmuseet

Forum Övrigt Allmänt Saabmuseet

 • Detta ämne har 6 svar, 7 deltagare, och uppdaterades senast 2012-03-22 17:35 av .
Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #5787
  cljo
  Deltagare

  Hej Saabvänner

  Jag är sällan skrivande gäst här på forumet, men kollar gör jag förstås. Vill bara tacka för vänliga kommentar beträffande museet. Det värmer! Jag vet att det har jobbats hårt bakom kulisserna lite överallt för att nå fram dit vi är idag, enastående!

  Hittade av en slump mitt eget inlägg på gamla forumet: http://forum.saabklubben.nu/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=125556

  Det om något visar det vanskliga i att tro att foruminlägg är detsamma som verklig aktivitet, sagt med en stor portion självkritik. Redan då, för två år sedan, borde de första stegen ha tagits. Av mig, av klubben, av alla som menar allvar med att det är viktigt att vi i Sverige har ett Saabmuseum.

  Nu blev slutet gott, tack och lov. Men jag kan lova att det var overkligt nära att det inte hade blivit så.

  Det stämmer till eftertanke, att inte skjuta upp saker, att inte tro att allt ”ordnar sig” av sig självt …

  Följande kommer jag även mejla direkt till styrelsen för SSK:

  Jag föreslår att vi högaktningsfullt struntar i Peter Bäckströms påhitt om ”gratis inträde” på Saabmuseet när det öppnar igen den 24 mars. Här har klubben en högst konkret sak att ordna: en stadig plasthink i entrén!

  Där kan alla Saabälskare och museifans handgripligen göra en insats genom att skänka en frivillig peng. Museet ska inte bara var kvar – det ska drivas också.

  Mitt nästa inlägg väntas 2015

  Med vänliga hälsningar

  Claes Johansson

  #40612
  rally
  Deltagare

  Som sagt Claes! Du skriver som en gud!!
  Håller med till 100%
  /Fredrik

  #40623
  Melwin
  Deltagare

  Instämmer! :AP

  #40636
  hans h
  Deltagare

  @Melwin wrote:

  Instämmer! :AP

  Dito !! :AP

  #40902
  parru
  Deltagare

  Kan nog bara instämma i ovanstående och att ställa mig i raden i hyllningskören till Claes för att du faktiskt gjorde något och inte satt still i ren chock som vi andra. Sedan är det nog inte nog dålig ide med både hinken och gratis inträde. Det senare för att få så mycket folk som möjligt och det förra för att visa engagemanget.

  #41328

  Idag kom senaste numret av klassiker i brevlådan med en lång artikel om turerna kring Saabmuseet. Måste därför passa på att tacka Claes Johansson för sin insats. Det är tur att Sveriges bästa biljournalist också är en av de största Saabfantasterna! :AP

  #41334
  turbocab
  Deltagare

  Ja det var kul läsning, fick också numret idag! Härligt att det finns folk som värnar om våran historia och stort tack till Wallenbergarna för detta. Man häpnar också samtidigt i tankarna över många av våra styrandes fullständiga flathet och deras närmaste anti-nationalistiska inställning till Sverige och våran historia. Det är liksom inte något skämt längre att det som inte händer i Stockholm ”inte händer alls”, det är bister verklighet. När skall dom fatta i den stan att Tunnelbanan inte är rikstäckande???

  På Lördag skall jag såklart närvara vid Museets öppnande, det skall bli ett nöje och med lättnad skall jag njuta samlingen. Och Claes förtjänar på alla sätt en hedersplats i klubben, det är det minsta man kan göra som tack!

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng