Sökes: 2st 96 navkapslar, 60-tal

Forum Sälj/Köp Delar, köpes och efterlyses Sökes: 2st 96 navkapslar, 60-tal

 • Detta ämne har 2 svar, 2 deltagare, och uppdaterades senast 2016-06-02 20:04 av .
Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #396528

  Jag behöver två navkapslar från senare delen av 1960-talet. Om jag hört rätt finns en tidigare variant med två ”trappsteg” runt kanten. Den variant jag efterlyser har ETT sådant trappsteg. Skicket spelar inte så stor roll, inte allt för mycket bucklor och även någon enstaka rejäl repa är helt ok. Att kunna putsa fram en viss glans är viktigare än perfekt finish. Priset är inte helt oviktigt. Att skicka med post funkar förstås, men jag hämtar också gärna inom triangeln Norrtälje – Uppsala – Stockholm.

  #396775
  marcus berger
  Deltagare

  Jag tror jag har kan leverera till Uppsala 200 vill jag ha mvh
  Marcus 0703124430

  #398133

  Oj, hej! Hade glömt att jag lagt ut en efterlysning på navkapslar… Behovet kvarstår och jag brukar besöka Uppsala på söndagkvällar jämna veckor, men kan förstås åka dit en annan dag om mina rutiner inte passar dina. Om jag fattat rätt är modellen jag söker från 1966-68, alltså den med EN rilla och flygplansloggan.

  Eftersom jag är halvt usel på att ofta och noga kolla alla webbforum jag missbrukar föreslår jag att du skickar mig ett SMS i fall du fortfarande har navkapslarna.

  M.v.h. John Ahlberg

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng