Vågar du köpa en Saab?

Forum Övrigt Allmänt Vågar du köpa en Saab?

Detta ämne innehåller 11 svar, har 11 deltagare, och uppdaterades senast av 2011-01-31 16:12.

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 12 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #23440

  soulmannen
  Deltagare
  #167948

  rallysaaben
  Deltagare

  Och VARFÖR skulle man inte våga köpa en saab?

  #167949

  soulmannen
  Deltagare

  ingen aning jag skrev bara överskriften på artikeln, jag vågar 🙂

  #167950

  Per-Erik
  Deltagare

  Jag med… men har inte råd, iallafall inte en nu en… 🙁

  #167951

  William
  Deltagare

  Detta är en otroligt viktig fråga!

  Saab är det enda jag skulle kunna tänka mig köpa en ny bil av. Och sett till hur länge jag har mina bilar skulle det utslaget över tid inte vara nån katastrof, men det är dyrare än att köra og900 det är det och ett jävla steg att ta. 🙁

  #167955

  mojje
  Deltagare

  Jag förstår inte varför svenska tidningar och analytiker gång på gång sätter kniven i ryggen på SAAB, vi behöver inte bli patrioter i mängd men det är någonstans många svenskar som jobbar inom fordonsindustrin. SAABs bilar får gång på gång bra omdömen i diverse tester och då letar journalister fel i utlovade volymer eller annat nonsens istället.
  ”Vågar du köpa en Saab?” BAH! Jag är otroligt trött på dessa sensationsnyheter ala Aftonblaskan och sExpressen!

  ng9-3AeroCab, OG900 T16, og900Cab (projekttråd motorbyte)

  #167990

  The Griffin
  Deltagare

  Kan bara instämma med er andra i tråden; så j***a löjliga artiklar som skrivs i media(!) Antar att flera av er också har läst senaste numret av Vi Bilägare där nya 9-5:an testas…snacka om en medvetet vinklad och nedlåtande artikel! Helt sanslöst 😡
  Funderar allvarligt på att bojkotta skiten p.g.a. av detta, men någon motortidning vill man ju ha, och ”BMW-nytt” (läs Teknikens Värld) kan man ju ABSOLUT inte köpa. :thumbdown:

  Det är klart vi ”vågar” köpa Saab!

  PS. Jag har inget emot BMW, det är kalasbilar – Det är orättvisan jag blir arg över 🙂 DS.

  #167994

  turbocab
  Deltagare

  OT: Finns bara en bra motortidning, och det är Klassiker. Allt annat är skräp.

  Vågar man köpa Saab? Enda anledningen till att inte våga det är ju om läser allt dom skriver. Ibland undrar man lite över Medias makt, det känns som att hela företag står och faller med hur dom framställs i media. Att kontrollera Media är ju såklart inget jag vill, men ibland (läs: alltid…) så önskar man att svenska tidningar värnade lite mer om det svenska. Extrem patriotism är inte bra, men i Sverige lider politiker och media av fullständig brist på patriotism och det börjar bli kännbart, på ett negativt sätt.

  #168015

  hubbe
  Deltagare

  Hej,

  som pensionär väntar jag på en liten Saab som jag vill köper direkt.
  När det gäller media och politiker ha jag konstaterat att media och politiker lytter på de stora företag med de stora penga, så är Saab för dom ointressant. De svenska politiker ska inte glömma, att nästan varje utländsk Saab köpare också är en bra tourist i Sverige.

  Hubbe

  #168016

  timo m
  Deltagare

  Bara döda fiskar flyter med strömmen 😉 Att SAAB är en pigg rackarns firre ser vi väl varje dag.

  Så skit i skräppressen av typen Di, E24, mm. De blir inte bättre bara för att de är rosa. Deras ytliga flams efterfrågas tyvärr. Så länge vi köper lösnummer, prenumererar (Di) tex eller klickar in på deras sajter är vi mediakonsumenter hos dem.

  Läs seriös affärspress i stället. Där behandlas riktiga och stora frågor med respekt. Har för egen del skippat skräpet sedan länge. Och konsumerar seriös affärsmedia. Mest utländsk faktiskt även om det finns en del vettiga svenska.

  En ny niefemma beställd iaf. Ser fram emot att få den om några veckor. Och alla vet ju att laxen inte får sin belöning förrän den har jobbat sig uppströms!

  #168026

  Va kul! Grattis och lycka till!

  #168044

  le20 thomas
  Deltagare

  Efter att ha kört den lokala handlarns vita 9-5 turbo4 XWD ett flertal helger bland annat nu i lördags så säger jag bara en sak …..
  VILL HAAAA !!!! (men inte med min ekonomi) :crying:

  En helt underbart landsvägslok som dessutom är ruggigt pigg när man pressar lite. Den känns dessutom underbart stabil på vinterväg. Nästan för bra då det inbjuder till för hög fart. :racesmile:

  Kunde jag köpa så skulle jag dock välja automat före den 6petade lådan. Man får inte köra så fort så att den sjätte växeln behövs. 🙂

  Men på det stora hela…… Vonderful !

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 12 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng