Bankörning Mittsverigebanan 23/5

Kategori: ,

Svenska Saabklubben har åter hyrt Mittsverigebanan vid Höga Kustens infart, söder om Härnösand. Lördag den 23:e maj från kl. 08:00 till 17:00 (sista race 16:30) kan våra medlemmar ta sig an denna roliga, krävande och tekniska bana.

Vi välkomnar både tvåtakt och turbobilar. För att få köra krävs hjälm, heltäckande klädsel och en daglicens (finns att köpa på plats för 150 kr, enbart kontant betalning). Ditt fordon kommer besiktigas inför körningen och du får inte ha lösa föremål i bilen eller läckage av vätskor från fordonet. Bankörningen sker utan passagerare.

Som tidigare år är det Saabklubbens lokalsektion i Norrland som står för detta arrangemang. Om du har några frågor, kontakta gärna Thomas Ramsell eller Anders Johansson, alterntivt ställ dina frågor i denna forumtråd: Saabklubbens forum, Mittsverigebanan 23/5

Se även denna inbjudan från vår medlemstidning Bakrutan:

ssk_mittsverigebanan_2015

Varmt välkomna till Mittsverigebanan!

Dela gärna detta inlägg på sociala medier

4 svar till ”Bankörning Mittsverigebanan 23/5”

Lämna en kommentar

 1. emil ericsson

  Hej är man välkommen till mittsverigebanan imorgon 23/5-15 även om man inte är medlem? Är dock medlem i stcs
  Mvh Emil

  1. Jonathan

   Du är välkommen, men medlemskap krävs för bankörningen. Eventuellt att medlemskap kan lösas på plats (kan inte svara på det), men hör med Tomas eller Anders om det i morgon (se deras nummer i inbjudan från vår medlemstidning ovan).

   1. emil ericsson

    Vet du vad de kostar att bli medlem? 🙂
    Mvh Emil

   2. Jonathan

    Ja, medlemskapet kostar 350 kr/år. Läs gärna mer om det här: http://saabklubben.se/bli-medlem/