99:an är hemma

Forum Modellspecifika forum 90/99 99:an är hemma

 • Detta ämne har 6 svar, 5 deltagare, och uppdaterades senast 2004-04-06 11:31 av .
Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #10383
  staffanv
  Deltagare

  Så kom äntligen min nya 99:a hem. Visserligen inte för egen maskin men ändå. Det lär iaf gå lite lättare att fixa den nu när man slipper åka över tre mil för att komma till den.

  Ett av nedslagen på besiktningen var att vindrutetorkarna inte fungerade. Men på väg hem i regnet slog jag på dom av ren vana och då gick dom. Lite slött visserligen men ändå.

  #73831
  martin h
  Deltagare

  Där ser man! En 99 med regnsensor, de går bara när de behövs.

  #73832
  staffanv
  Deltagare

  Hmm… Annars börjar det nästan kännas som om man hade skaffat en omvänd Christine. Bilen går bara sämre ju längre tid jag haft den.

  #73833
  petter
  Deltagare

  Samma dag som jag köpte min V4 och kört hem den sexton mil skulle jag glad i hågen till en kompis och visa den. På hemvägen började det regna. Eller ja, regna är lite underdrivet. Det kändes som att köra under vatten. Torkarna stannade på tredje slaget…

  Jag tog mig hem ytterst långsamt i alla fall. Det visade sig vara en mutter i torkararmen som satt löst, sen dess går torkarna finfint. Enda lustigheten är att första slaget efter motorstart alltid är mycket långsamt, sedan är de pigga! Pallade 120 mellan Göteborg och Borås i höstas, i hällregn!

  Kolla muttrarna Staffan!

  Mvh Petter

  #73834
  alvarn
  Deltagare

  Jag har råkat ut för att flera torkare gått trögt beroende på att ”spindlarna” har bekat ihop. Det enda att göra då är att ta isär och rengöra samt smörja upp, så brukar det gå bra efter det. Lycka till. MVH Allan

  #73835
  Martin
  Deltagare

  Spindelväv?

  92:an med 6-volt är lustig. När man drar igång vindrutetorkarna händer…. ingenting.
  Efter ett par sekunder börjar torkarbladen sin mödosamma vandring över vindrutan. Först efter en minut ungefär börjar de snurra på som de skall efter att succesivt byggt upp farten.

  #73836
  staffanv
  Deltagare

  Jo, jag skulle tro att de kläggat igen eftersom bilen stått under en tall ett bra tag. Den ser inte snygg ut men det ska nog gå att tvätta av så den blir lite mer presentabel.

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng