Bränslepump saab 900I -1987

Forum Modellspecifika forum OG900 Bränslepump saab 900I -1987

Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av 2007-03-30 18:38.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #15798

  saab-jonte
  Deltagare

  I min tank sitter det en valig std pump från bosch, med en gummimuff längst ner samt ett vitt filter. filtret är sedan placerat i en plast ”båt” som ligger i botten av tanken dit även returledningen är kopplad.

  jag stör mig nått så fruktansvärt på att bilen börjar att hoppa och skutta när lampan tänt sig och jag kan köra 10-12 mil till utan att helt få bensinstopp, varje gång jag svänger åt vänster så börjar den skutta… kör jag i en stor rondell så kan bilen helt dö för att sen vakna och gå precis som vanligt…

  för en tid sedan skrotade jag en 900i 88/89 och då var pumpen placerad i en svart bytta med en förpump i botten på silen, båda pumparna i denna historia fungerar utmärkt… kan jag byta ut pumpen och montera den med den svarta behållaren på så går förmodligen bilen ända tills det är helt torrt utan att hoppa och så vidare?

  #104747

  stefan
  Deltagare

  fömodligen borde det gå bra, i EPC så verkar det finnas en hel del olika tankar så risken är väl bara att det kanske skiljer nåt i botten?
  Själva pumpen och muff verkar dock lika.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng