En vw bubbla sätter en jänkare på plats!

Forum Övrigt Off Topic En vw bubbla sätter en jänkare på plats!

Detta ämne innehåller 5 svar, har 6 deltagare, och uppdaterades senast av 2010-07-21 14:30.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #22513

  kortnos
  Deltagare

  Älska såna här filmer när små europeiska bilar spöar jänkarna i den enda sporten jänkarna har nått att komma med, dragracing!

  #160479

  saabcustom
  Deltagare

  Idag på väg till jobbet så stod det en ”hantverkar-Renault”, en såndäringa modern Duett framför mej. Snett framför stod en 90-tals jänk. Han stod och ”ryckte” vid rödljuset för att stressa Renaulten. Det var väl inga räcerbilar nån av dom men ”nothing beats cubic inches”…..När det slog om till grönt så stack jänke-bilen iväg med däcksskrik (ett litet) efter bästa förmåga. Men HAN BLIR AVHÄNGD av Renaulten :racesmile: 😎

  Det vare en kul start å dagen 🙂

  / Kenth

  #160481

  phermansson
  Deltagare

  Den var det fart på! Är nog spännande att köra den bubblan 🙂

  #160492

  turbocab
  Deltagare

  Starten på Vwn var ju helt sjuk? Den hoppar ju nästan fram? Men vart tar Mustangen vägen sen, skämdes han och körde av banan eller?

  En annan lite kul historia för mig utspelades på väg hem efter Festival middagen i Lördags, kl midnatt ca, vid Lilla Edet nånstans. Körde ikapp en A-traktor som låg i 30km, och swischade snabbt förbi med min gula Aero. 10 sekunder senare hade jag samma bil i häcken på mig, helljusblinkande, signalerandes att rejs-suget var stort. Han blev besviken då jag inte nappade, och vart snabbt nere i 30 km igen. Han måste haft nånstans 150 blås minst för att komma ikapp mig så snabbt. A-traktor? 🙂 Vilken lirare…. Gissar på hemliga spakar för lådan där, är dom inte spärrade till 30km på besiktningen?

  #160494

  fredrikc
  Deltagare

  Mussen kommer fram i vänster bana precis innan han svänger tillbaks kameran mot starten, man hör speakern säga att bubblan kör 7.92/107 mph och mussen 8.76(? lite svårt att höra), med slutfart 102 mph

  #160535

  stefan lindberg
  Deltagare

  Denna är ju också ganska fräck Saab 95 V4 spöar sportig VW

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng