Fräcka säljare

Forum Övrigt Off Topic Fräcka säljare

Detta ämne innehåller 9 svar, har 7 deltagare, och uppdaterades senast av 2006-09-15 07:51.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #14833

  staffanv
  Deltagare

  Jag hittade just http://www.blocket.se/vi/9373656.htm?ca=11_s där en fräck säljare försöker sig p att sälja min bil och dessutom ha maga att säga att det är en -84.

  #98477

  porsche944
  Deltagare

  OM det är din bil så kan du säkert ta kontakt med blocket, dock syns ju inte nummerskylten, så det kanske är en LIKNANDE bil.

  #98478

  Martin
  Deltagare

  Om det är du som tagit bilden har du också upphovsrätten till den.

  #98479

  staffanv
  Deltagare

  Eftersom jag själv tagit kortet så är jag väldigt säker på att det är min bil. Registreringsskylten är faktiskt bortredigerad men man kan t.ex. se att själva SAAB-loggan i mitten av grillen saknas (ligger i handskfacket). Annars kan man ta en titt på originalbilden http://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Saab99l1973.jpg
  Att det inte är en -84 är ju uppenbart.

  #98480

  torzan
  Deltagare

  Helt värdelöst, är hur ofta som helst syns annonser på blocket ”inte min bil på bilden, men nästan samma årsmodell, lite finare fast annan färg och 5 dörrar” Hur intressant blir det. Maila personen att skärpa sig….

  #98481

  Bengt Åkesson
  Deltagare

  Eftersom du på din bildsida har medgett att bilden får användas Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License så kanske det kan vara svårt att hänvisa till upphovsrätt, MEN det fula är ju att inte skriva att bilen på bilden inte är aktuell bil till salu utan bara en liknande. Att det är annan årsmodell gör ju det hela än mer ”tragiskt”.

  /B

  #98482

  anonymous
  Deltagare

  Den annonsen har jag sett tidigare, men jag lovar å svär att den hade en annan bild förut..,den kanske är inlagd på nytt… Då var iaf bilden på en beige SAAB 90 i vinterlandskap…, det stämmer ju inte heller med årsmodellen iof.

  Mvh C

  #98483

  lars olsson
  Deltagare

  Kollade nu, 23:32, och det är en annan bil(d) nu. ingen 84:a iallafall. Och lite text om att bilen på bilden inte är hans men en nästa samma….

  #98484

  Martin
  Deltagare

  Tja, tekniskt sett egentligen till det sämre.
  Förra bilden låg under GNU.
  Denna gång har säljaren använt en bild från Saabs bildarkiv.
  Det kanske är känsligt att visa hur bilen ser ut?

  #98485

  staffanv
  Deltagare

  Bilden visar fortfarande inte rätt årsmodell. Det enda man vet är att det tydligen är en gulaktig 99:a han säljer.
  Jo, jag fick svar på mitt mail där säljaren skrev ”jag letade fram en bild på google över saab 99:or och fick den träffen.” Seriös säljare…

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng