Skrotning av bil!

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Skrotning av bil!

 • Detta ämne har 5 svar, 5 deltagare, och uppdaterades senast 2006-08-04 07:48 av .
Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #14619
  stenling
  Deltagare

  Tyvärr verkar det inte bättre än att jag måste skrota iväg min 72:as V4:a som dock enbart är skelettet kvar på! Är i rätt schysst skick och huv samt bakre skärmar är nästan helt rostfria, inredning samt motor saknas dock!

  Ringde till ”Västerbottens bildemontering” här i Umeå och hörde vad man får för en slant för bilen. Hade läst att det utgår en summa på 1700kr för en sådan gammal bil men på bildemonteringen vill man ha 1200 för att ta emot den, alltså blir det kvar en 500 hundring!

  Detta känns ju dock hyffsat meningslöst??!! Det är ju tillräckligt tråkigt att köra en Saab på skroten och när man dessutom får så snålt med pengar så känner man ju sig nästan lurad!

  Vad har ni för erfarenhet av detta?

  Pengarna är ju inte det viktigaste, men jag menar bara att det känns bättre att spara en schysst kaross till eftervärlden än att nästan ”ge” bort den för att det istället ska bli armeringsjärn av den! Problemet är ju bara platsbristen

  #97247
  staffanv
  Deltagare

  Vissa skrotar ger mer. Jag har hört uppgifter om 1000 och även 1200 på vissa ställen.

  #97248
  turbonicke
  Deltagare

  Synd att Du bor så långt norrut
  Skulle verkligen behöva en frisk kaross till min -72:a Det som förra ägaren fick ”bra att veta” på hos SBP i Åmål skulle jag nästan satt körförbud på bla ett hål stort som en fjollbandyboll bredvid länkarmsfästet under baksätet

  #97249
  walle
  Deltagare

  i skull torp utanför skävde får man 2100kr för sin bil å i trollhättan 1750..

  #97250
  gammsaaben
  Deltagare

  Skruva loss bakskärmarna och sälj dom för en 4-500kr styck. Själv kan jag köpa framfjädrarna för en hundring om dom är hyfsade. Behöver också brytaren för dörren till kupébelysningen. Vad är det för färg på bilen?

  #97251
  stenling
  Deltagare

  Tyvärr har jag kapat sönder en av framfjädrarna men om du vill ha bakskärmarna så går det utmärkt! Bilen är blå men har en gång i tiden vart någon ”ljusbeige” färg, vet inte vad den kulören heter på Saabspråk

  Brytaren till dörren kan jag nog skaka fram, ska se vilket skick det är på den!

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng