Sorgliga bilder där naturen håller på att ta över

Forum Övrigt Allmänt Sorgliga bilder där naturen håller på att ta över

 • Detta ämne har 33 svar, 14 deltagare, och uppdaterades senast 2006-09-15 19:24 av .
Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 34 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #14564
  saab-jonte
  Deltagare

  va ute en dag för ett tag sedan till en bekant som har ett par bilar på baksidan, jag vill gärna dela med mig av bilderna men kan även nämmna att tyvärr är absolut inget till salu.. har försökt själv utan att lyckas, fick lägga ut bildena på ett villkor att jag inte berättar vart det är.

  så här kommer ett pa bilder

  #96840
  saab-jonte
  Deltagare

  en gammal 96 2T långnos ca 1966

  #96841
  saab-jonte
  Deltagare

  en 96 2 T 1962 + huv till en saab 92

  #96842
  saab-jonte
  Deltagare

  en saab 95 1969 i hyffsat renoveringsbart skick

  #96843
  saab-jonte
  Deltagare

  en blid till

  #96844
  saab-jonte
  Deltagare

  en till

  #96845
  saab-jonte
  Deltagare

  en gammal saab 92, komplett sånär som på lyktor fram, mycket bra renoveringsobjekt ej registrerad efter 1970 gammla skyltar och papper, sånär som på lite ytrost annars helt rostfri. motor går runt.

  #96846
  Dicst
  Deltagare

  Kan tänka mig vem det är, men jag känner honom inte. Det är inte bara bilar han har, utan all möjlig dj–a bråte va? Det mesta av prylarna ser ju ganska ruttet ut och tyvärr blir det ju inte bättre med tiden i högt gräs…

  #96847
  Lollo
  Deltagare

  Om han sålde allt godis han har så kunde han leva gott resen av livet, finns hur mkt som helst, sitter en hög med rallymotorer i bilarna, för inte att tala om alla fotbollsfälgar jag såg när jag var där.
  Men som Jonte skrev så förgås det mesta pga av en mans stönighet, hoppas han har god konakt med den som skall gräva hans grav om han skall få med detta i graven.

  #96848
  aerborn
  Deltagare

  Det där är tragik på hög nivå.

  #96849
  kalle .p
  Deltagare

  Varför skall en sådan bilpark bara så och förgås det finns många som vill ha delar och bilar.

  Så finns det någon j… som sitter på en massa delar utan att sälja inte undra på att delarna som finns till salu är dyra.

  Hoppas att någon har bra kontakt med denna person som när den lägger sig på rygg kan ta hand om delarna, så ingen bara slänger allt för att delarna är gammla och sådant vill ingen ha idag.

  #96850
  Martin
  Deltagare

  Vad är det det brukar heta på liknande ställen? ”Den äter inget havre där den står”

  Men det är precis vad ”den” gör. I takt med rosten försvinner det förmodade värdet som säljaren räknar med, och till slut är det ingenting kvar. Såvida man inte har en Bugatti eller liknande

  Sikket fôlk

  #96851
  saab-jonte
  Deltagare

  som sagt jag kunde senast jag var där och medlade räkna i hop till cirka 70 objekt då endast räknat saab, allt från saab 92A utan baklucka och liten ruta, sådana finns det absolut inte många av till ett koppel med saab 99L + LE + GLE + EMS er… sorgligt, samma som högen med fotbolls fälgar och ronaler i ett antal uppsättninar… allt från 2T till v4,

  samma som att jag sprang på en bensinbil som står längst ner på gården, en bil som många sammlare skulle svimma av att få tag i, en gul volvo viking 1958 med en gul tank på som det står koppartrans på. Kulturföreningen Bensina Koppartrans i sverige hade tydligen fått nys om denna klenod för ett par år sedan och varit där och bjudit på den, hör och häpna dom bjöd 100 000 för bilen + ett par bensinpumpar av märket star. han sålde inte för att han tyckte det kunde vara bra att ha någon gång….. det är det enda man får ut av honnom.

  självklart kommer jag fortsätta en dialog med honnom och försöka att kunna medla ut bilar till saabklubbens intresenter. hoppas han ändrar sig innom en snar framtid.

  #96852
  Lollo
  Deltagare

  Var kortnos 95:orna borta?
  När jag var dit hade han myndigheterna hack ihäl, tomten skulle saneras men detta är flera år sedan.
  Fanns en del motorer som det stod ”Powerd by Stöm” på och då är Dick Ström vi talar om
  Även jag har några bilder men i en annan dator, de kommer så småningom.

  #96853
  holmsten
  Deltagare

  Får verkligen hoppas att det inte är någon värmlänning som är så stönig!!

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 34 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng