Vredestein snow+

Forum Övrigt Allmänt Vredestein snow+

 • Detta ämne har 4 svar, 5 deltagare, och uppdaterades senast 2007-02-09 14:02 av .
Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #15571
  pelle s
  Deltagare

  Är det någon som har några åsikter eller erfarenheter av Vredestein Snow+. Det är det enda vinterdäcket jag har hittat i dimensionen 155/82 15.

  Pelle

  #103142
  gammsaaben
  Deltagare

  Jag har dessa, köpta nya två säsonger sedan och de har inte rullat mycket. Jag trodde det skulle bli riktigt bra med smala vinterdäck, men jag är ärligt talat lite besviken på dem. De är hyfsade i snö men bara sådär på isigt underlag. När jag kör taxin med 195:or upplever jag att den har betydligt bättre grepp, tror det är nån variant på dubbade Nordfrost.

  Jag har skaffat en uppsättning beggade men till synes mycket fräscha 165/80 Hakka till 95:an men jag har inte haft tillfälle att prova dessa än, kan tänka mig att det är ett bättre alternativ.

  Ta dock mina erfarenheter med en nypa salt, jag har inte gjort några direkta jämförelser. 🙂

  #103148

  Jag har allmänt dåliga erfarenheter av Vredesteins vinterdäck, de brukar åldras rätt fort också.

  #103152
  norrbagge
  Deltagare

  Hei. Jeg kjøpte 4 Vredestein Snow+ for 2 år siden i Svalöv til min Saab 92. Disse er ennå fine å kjøre med. Dekkene har riktignok pigger (dubb…).

  Bent N

  #103163
  gudmund
  Deltagare

  Jag köpte en uppsättning dubbade Vredestein snow+ i fjol, som jag har på min 62:a. Funkar rätt hyfsat, men som Gammsaaben säger är de nog inte riktigt lika bra på isigt underlag som de är under snöigare förhållanden. Jag tycker dock det är trevligt med smala däck på veteranbilen, och dessa var de enda jag kunde hitta i denna dimension.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng