Medlemsbilar?

Detta ämne innehåller 10 svar, har 10 deltagare, och uppdaterades senast av 2005-10-31 05:31.

Visar 11 inlägg - 1 till 11 (av 11 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #13313

  nislan
  Deltagare

  Halloj!

  Tänkte bara höra om det fanns möjlighet att ha någon sida där medlemmar här på forumet kan ladda upp bilder på sina bilar, garage eller vad man behagar visa!

  Jag tycker i alla fall det är trevligt att se dessa bilder när de kommer upp i forumet, skulle vara kul att sammla dom på samma ställe!

  /Erik

  #89769

  stenling
  Deltagare

  Håller med! Garagebilder och dyl är riktigt kul att se!

  #89770

  Bengt Åkesson
  Deltagare

  Snickra ihop en liten egen hemsida och lägg bilderna där och länka till den från Saabklubben.

  /B

  #89771

  antona
  Deltagare

  Ja det vore roligt med en sida med medlemarnas bilar.

  #89772

  Martin
  Deltagare

  Jag håller helt och hållet med om att det saknas en sida med medlemmars bilar här på saabklubben.com.
  Men det finns faktiskt en sådan sida väl dold.. ( http://www.saabklubben.com/medlemspres.shtml )

  Problemet är att mitt dygn bara har 25 timmar , och jag har ingen möjlighet att publicera bidragen. I avvaktan på en automatisk lösning där medlemmar själva kan publicera sina bilar jämte en trevlig text, har jag enväldigt valt att lägga sidan på is.

  Att sprida ansvaret för hemsidan tar också sin tid, och när tid är bristvara tenderar saker att glida i tid.

  Hursomhelst, jag är påmind om behovet!

  Sammanfattningsvis:
  -Behovet finns,
  -Viljan finns
  -Tiden är knapp

  #89773

  valmet
  Deltagare

  Snickra ihop en liten egen hemsida och lägg bilderna där och länka till den från Saabklubben.

  /B Det vore kul om man var lika bra på att snickra som du Bengt.
  Iden är bra spinn vidare på den.

  #89774

  gammsaaben
  Deltagare

  Funktionerna som efterfrågas ovan finns redan på http://www.garaget.org så om man väljer att publicera sina bilar där är det enda som behöver lösas hur länkarna dit ska publiceras här på Saabklubben.

  Jag har tidigare lagt upp en av mina bilar där och jag länkar till den i min signatur. Dock är nu denna ingen Saab, men mina Saabar ska publiceras där också när jag får tid.

  #89775

  Många har vi ju egen hemsida som vi pekar på i våra data under ”Användarlista”. Så tex. jag, där du kan hitta bilder på mina bilar samt även bilfoton från 50- och 60-talet.

  Men visst, detta skulle ju kunna göras mer lättillgängligt. Men jag har all förståelse för det jobb som Martin lägger ner på detta forum. All heder! Vi kan inte pressa Martin mer. Finns det kanske någon som skulle tänka sig att ställa upp som biträdande webmaster och hantera önskemål av denna art?

  #89776

  phermansson
  Deltagare

  Jag älskar Saab och gillar att snickra hemsidor, frågan är bara om tiden finns? Men för detta ändamål skulle man kunna använda typ en CMS där man kan registrera sig och sedan lägga in egna sidor och bilder. Det som krävs är ett webbhotell (inte dyrt med rätt leverantör), någon som lägger upp CMS’en och sedan en moderator som har lite koll och tar bort eventuellt skräp. 2 gigabyte utrymme för CMS & bilder kan fås för 360:- + moms, en .com-adress kan fås för 96:- + moms. Sedan kostar det 360+96:- per år att ha sidan igång. Fast vad jag kan se kör klubben på en server som klarar PHP så det vore även en möjlighet att lägga CMS’en på denna server om det finns utrymme för bilderna. Jag skulle kunna tänka mig att lägga upp CMS’en och ha lite koll på den (bara kul ju och sedan kan man ju även ha en rapporteringsfunktion där nu andra kan anmäla skräp som dyker upp.

  #89777

  Martin
  Deltagare
  #89778

  Lollo
  Deltagare

  Ser lovande ut

Visar 11 inlägg - 1 till 11 (av 11 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng